Over Verreiker Centrum Noord

Verreiker Centrum Noord, opgericht in 2007: een gevestigde naam in verreikerland, de plek voor nieuwe en gebruikte Manitou verreikers. Verreiker Centrum Noord verkoopt wereldwijd en kan u van dienst zijn met de levering van nieuwe en gebruikte Manitou machines. Daarnaast kunnen wij ook onderhoud en reparaties verzorgen.

Ontwikkelingen in de bouwsector en in de agrarische sector stellen steeds hogere eisen aan boer en aannemer. Kwalitatief hoogwaardig materiaal en service zijn voor de continuïteit van elk bedrijf van levensbelang. Wij spelen hier op in door kwalitatief goede verreikers te leveren met snelle en adequate service. 

De in- en verkoop wordt beheerd door Johan de Vries, specialist op het gebied van verreikers. Met recht kunnen we zeggen dat we voor iedere klant een passende machine kunnen leveren, zowel nieuwe als gebruikte machines. Nieuwe machines worden geleverd onder de voorwaarden van de Koninklijke Metaalunie. Gebruikte machines worden geleverd met een garantie-periode van 3 maanden, ook onder de voorwaarden van de Koninklijke Metaalunie.

Onze voorraad 2e-hands verreikers kunt u vinden onder ‘verkoop’. Voor informatie kunt u altijd contact opnemen met dhr. J. M. de Vries, mobiel +31 (0)6 535 728 55.

We zijn u graag van dienst!